Velkommen til TeamKey Shop

I TeamKey Shoppen kan du få redskaber til din TeamKey App. Klik på ikonet for Selvscore eller Feedback i TeamKey Tool og se mere. 

Husk, at TeamKeyApp’en kan hentes gratis på din mobiltelefon, og du kan teste dig frem til din foretrukne rolleprofil og danne teams med email.

TeamKey Tool

TeamKey Tool er værktøjer til dig, der vil vide mere.

Få mere viden om din adfærd med selvscore og feedback: Er din adfærd fx excellent eller slet ikke tilstede? Mål tydeligheden direkte på de komponenter, der danner basis for adfærden. Og giv dig selv nøglen til at ændre dig, hvis det er mere nyttigt.

Køb TeamKey SELVSCORE

TeamKey Selvscore giver dig indsigt i de ni komponenter, der udgør hver enkelt adfærdstype. Med værktøjet kan du bl.a. overskue balancen mellem komponenterne, vurdere styrken af adfærden og du får redskaber til at justere din adfærd fremover, hvis du vil.

Køb TeamKey FEEDBACK

TeamKey Feedback gør det enkelt at få tjekket din egen opfattelse af din adfærd gennem andres øjne. Med dette værktøj får du dybdeborende 360° feedback på de enkelte adfærdskomponenter, og du kan let sammenligne testresultat, selvscore og feedback.

 

Vi ønsker, at du får al den indsigt og de værktøjer, du har brug for til at forbedre din personlige trivsel.

De bedste hilsner

Annemarie & Per Østergaard

Populære produkter: