Privatlivspolitik

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores app, indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker for eksempel, når du registrerer dig som bruger eller lign. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din mobiltelefon, dit IP-nummer samt hvilke funktioner, du benytter i appen. I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden ID, e-mail, betalingsoplysninger, køn, alder, uddannelse og lign. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende nye værktøjer til din app. Herudover anvender vi oplysningerne anonymiseret til forskning og til at optimere services og produkt.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af appen, køn og alderssegment m.v. videregives ikke til tredjepart. Dine data anvendes heller ikke til nogen form for annoncering. Vi benytter tredjeparter til opbevaring og behandling af data, men de behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
De personoplysninger, vi har registreret om dig, er udelukkende dem, du selv har indtastet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: team@teamkey.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.